Nieuwsbrief

  • Gratis nieuwsbrief Kwink voor burgerschap

    De e-mailnieuwsbrieven over Kwink voor burgerschap bevatten een overzicht van het actuele nieuws rondom SEL en burgerschap. De focus van onze e-mailnieuwsbrieven is niet alleen op Kwink voor burgerschap gericht, maar ook op andere belangrijke ontwikkelingen die aan sociaal-emotioneel leren en burgerschap gelinkt zijn. Met het gratis abonnement blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en de achtergronden die daarbij horen.

    Meld je aan voor de gratis e-nieuwsbrief. Ook makkelijk door te sturen naar alle leerkrachten. Je ontvangt de gratis nieuwsbrief maximaal 4 x per jaar.

Aanmelden nieuwsbrief

* verplicht veld

De gegevens die je op dit formulier invult gebruiken we om je in te schrijven op de mailinglijst van de Kwink voor Burgerschap-nieuwsbrief. Via deze nieuwsbrief zullen we je inhoudelijk informeren over Kwink voor Burgerschap en/of over nieuwe producten en diensten bij Kwink voor Burgerschap. Vink het vakje aan om je aan te melden voor de Kwink voor Burgerschap-nieuwsbrief.

Als je de nieuwsbrief niet langer wilt ontvangen, klik dan op de link 'Afmelden nieuwsbrief', die in de voettekst van elke Kwink voor Burgerschap-nieuwsbrief staat die je van ons ontvangt. Lees hier onze privacyverklaring. Door je aan te melden voor onze nieuwsbrief stem je ermee in dat we jouw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze verklaring.

Wij gebruiken Mailchimp als ons marketingplatform. Door hieronder op Aanmelden te klikken erken je dat jouw informatie wordt overgedragen aan Mailchimp voor verwerking. Klik hier voor informatie over het privacybeleid van Mailchimp.