Toegang

 • Toegang tot het lesmateriaal Kwink voor Burgerschap

  Heeft jouw school geen abonnement op Kwink? Dan kun je toch gratis van Kwink voor burgerschap gebruikmaken. Het enige dat je daarvoor moet doen, is een gratis licentie aanvragen via het formulier op www.kwintessens.nl/kvb-licentie.

  Wij activeren de gratis toegang voor jouw school tot Kwink voor burgerschap in Basispoort, na ontvangst van het formulier. Je krijgt daarvan binnen twee werkdagen een bevestiging via e-mail. Hierin staat ook vermeld hoe je Kwintessens toestemming kunt verlenen om de basisgegevens van jouw school uit Basispoort op te halen.

  Na het activeren van de licentie staat er een snelkoppeling naar Kwink voor burgerschap in Basispoort. Wij adviseren die snelkoppeling vanuit Basispoort te downloaden en op de desktop te (laten) plaatsen.

 • Toegang tot Kwink voor Burgerschap voor Kwink-abonnees

  Heeft jouw school een abonnement op Kwink en wil je het lesmateriaal van Kwink voor burgerschap gebruiken? Dan is het niet nodig om een licentie aan te vragen. Want elke Kwink-abonnee krijgt automatisch een gratis licentie. Daarmee is óók Kwink voor burgerschap toegankelijk via Basispoort.

  Bij het afsluiten van een abonnement op Kwink verschijnt er automatisch ook een snelkoppeling naar Kwink voor burgerschap in Basispoort. Wij adviseren die snelkoppeling vanuit Basispoort te downloaden en op de desktop te (laten) plaatsen.